Meet DC Company – Over DC

DC Company is sinds 2015 dé plek om te dansen, sporten en yoga te beoefenen in de Reeshof. Davey de Kok en zijn team creëren een fijne, veilige sfeer zodat iedere sporter, danser en yogi zich welkom en gewaardeerd voelt. DC Company is een plek waar onze dansers en sporters werken aan hun persoonlijke doelen in dans, creativiteit, techniek en fitheid.

Onze trainers weten met een persoonlijke en unieke aanpak onze leden te motiveren en enthousiast te maken om hun grenzen op te zoeken en te verleggen. Ons aanbod van lessen is zeer divers en biedt volop mogelijkheden. Kids, teens en volwassen vinden met veel plezier en motivatie hun weg naar DC Company. Je bent altijd welkom om kennis te maken met ons en ons aanbod.

Gratis proefles

We are DC, you are unique, let’s do this together!

Lessen aanbod

De mix van lessen die je bij DC Company kan volgen is uniek! Voor elke leeftijd bieden we uiteenlopende lessen die je zelf kan combineren binnen je lidmaatschap. Hierdoor kan je kennis maken met verschillende workouts en plan je de lessen in zodat ze passen in jouw planning en aansluiten op je interesses. 

Waarom sporten bij DC?

Oog voor jou

Bij DC Company zorgen we dat jij je thuis voelt in onze studio zodat je optimaal resultaat kan behalen. We zijn allemaal uniek en bij DC kan iedereen zichzelf zijn.

Veelzijdig net als jij

De mix van goede lessen die je bij DC Company kan volgen is uniek! Voor elke leeftijd bieden we uiteenlopende lessen die je zelf kan combineren binnen je lidmaatschap zodat je het beste resultaat kan bereiken.

Samen met jou

We streven met ons team naar een prettige omgeving waar iedereen gewoon zichzelf kan zijn. Het gaat bij ons niet om kijken en bekeken worden, maar om lekker en verantwoord sporten in een gezellige sfeer.

DC the place to be