Werken bij DC

Foto gezicht

 

Bij DC Company willen we het elke dag beter doen. Beter voor onze medewerkers, onze klanten en de omgeving waarin we leven. We werken met een klein team van gemotiveerde en hardwerkende medewerkers in onze veelzijdige studio in de wijk de Reeshof in Tilburg. Oog voor detail, persoonlijke aandacht en motivatie tot beter doen vormen de grondslag van onze aanpak.

Wij zijn gespecialiseerd in groepslessen in dans en sport en bieden het beste niveau, de beste professionals maar bovenal ook de beste persoonlijke aanpak van de wijde omgeving.

Met onze vakkennis, creativiteit, hulpvaardigheid en betrokkenheid willen we het leven van alledag steeds aangenamer maken. Samen zorgen we ervoor dat DC Company een plek is waar onze klanten en medewerkers graag komen en dat ieder het beste uit zichzelf kan halen.

Ontwikkeling

Iedere dag beter

Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien in je vak, want wij geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Daarom hechten we veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. We stellen samen doelen vast, bieden persoonlijke coaching aan en geven feedback om steeds weer een stuk beter te worden. We ondersteunen je met persoonlijke begeleiding, opleidingen en trainingen en vinden het belangrijk dat je erkend en gewaardeerd wordt. Bij DC ben je geen nummer, je wordt gewaardeerd voor je kunnen en je talenten en je wordt gestimuleerd om een steentje bij te dragen en onze doelstelling te realiseren: elke dag beter doen. 

 

Bedrijfsonderdelen:

Lesgevers:

Van klein tot groot, jong of oud …iedereen is welkom bij DC om danstalenten verder te ontwikkelen, om intensief en goed begeleid te bewegen of op een verantwoorde manier af te vallen. Onze professionals zijn gediplomeerd of in opleiding en zijn allen geselecteerd op hun passie, klantgerichtheid en professionaliteit. Ben jij een enthousiaste, betrokken en sterk gedreven lesgever die wil horen bij een hecht team dat het belang en plezier van onze klanten en collega’s net zo belangrijk vindt als wij, stuur dan gauw je naam, leeftijd, motivatiebrief en CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. het vacature nummer c.q. open vacature 

Bar / Balie / Support:

We hebben bij DC drie grote danszalen en een grote ontmoetingsruimte met een keur aan mogelijkheden. Een kantine waar jong en oud tussen de lessen even kunnen opfrissen, bijtaken en bijkletsen. Ben jij de jonge service gerichte en gezellige professional die ons team komt versterken stuur dan gauw je naam, leeftijd, motivatiebrief en CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. het vacature nummer c.q. open vacature 

 
 

Contact

 

  Giekerkstraat 47, 5043 MX Tilburg

  013-590 95 47

   06-81 49 81 87

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  www.company-dc.com

 


 

Facebook

 

Je kan ons ook volgen op Facebook. Klik hier om direct naar onze Facebook pagina te gaan.